Fenerbahçe’de Jardim sesleri

Fenerbahçe’de Jardim sesleri
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de gündeme önemli bir isim geldi. Sarı lacivertlilerin, Monaco ile yollarını ayıran Jardim ile temasta olduğu öğrenildi.

Monaco’dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Leonardo Jardim’in Fenerbahçe ile temasta olduğu ileri sürüldü. Fransız ekibini çalıştırdığı dönemde oynattığı futbolla ve genç oyuncuları geliştirmesi ile ön plana çıkan Jardim’in, Fenerbahçe yönetimine takımdaki eksiklikler ile ilgili rapor sunduğu öğrenildi.

Sözcü Gazetesi'nden İrfan Yirmibeş'in haberine göre; tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan, Phillip Cocu'nun ardından Erwin Koeman'la da istikrarsız sonuçlar alan Fenerbahçe'de devre arasında takımın yeni bir teknik direktöre emanet edilmesi gündemde. Sarı-lacivertli taraftarlar `Ersun Yanal' dese de Ali Koç başkanlığındaki yönetimin yabancı bir isimden yana olduğu belirtiliyor. Bu isimlerden biri, sezon öncesi yaz aylarında da gündeme gelen Leonardo Jardim.

GÖRÜNTÜLERİ İZLİYOR

Venezuela doğumlu Portekizli teknik adam, Ekim 2018'de Monaco ile yollarını ayırdıktan sonra takım çalıştırmadı. 2017'de Monaco'yu genç oyuncularla ve hücum futbolu oynatarak lig şampiyonu yapan 44 yaşındaki Jardim'in Fenerbahçe'nin maç görüntülerini izlediği ve sarı-lacivertli yönetime takımdaki eksikler hakkında rapor verdiği ileri sürüldü. Leonardo Jardim, Braga, Sporting ve Olympiakos'u da çalıştırmıştı.

İlgili Haberler