Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi! Ali Koç'un sabrını taşırdı

Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi! Ali Koç'un sabrını taşırdı
Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ile takımın yıldızı Mesut Özil arasında iplerin kopma noktasın geldiği, Özil'in sezon sonu takımdan ayrılma ihtimalinin doğduğu öne sürüldü.

Süper Lig''e şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, lider Trabzonspor''un 17 puan gerisinde kaldı. Yeni sezon için takımın başına Löw''ü getirmeyi planlayan Sarı-Lacivertlilerde, Mesut Özil depremi yaşandı.

Geçtiğimiz yıl ocak ayında Fenerbahçe''ye büyük umutlarla imza atan ancak beklentileri karşılayamayan Mesut Özil ile Fenerbahçe arasındaki ipler kopmak üzere...

Ali Koç''un tüm uyarılarına rağmen performans olarak yerinde sayan ve teknik direktörlerle problemli iletişimi tartışmalara sebep olan Özil, başkan Ali Koç''un da sabrını taşırdı.

A Spor''dan Ahmet Selim Kul''un haberine göre; Fenerbahçe yönetiminin Mesut Özil''e bakış açısının eskisi gibi olmadığı, sezon başından beri yıldız futbolcuya sürekli telkinlerde bulunan başkan Ali Koç''un sabrının artık taştığını ifade edildi.

İkili arasındaki ilişkinin artık eskisi gibi olmadığı ve yıldız futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasının neredeyse kesin olduğu konuşuluyor.

İki taraf arasında ciddi memnuniyetsizlikler olduğunu belirten Kul, "Devre arasında ayrılık yaşanmasını beklemiyorum ama sezon sonunda Mesut Özil''le ilgili çok daha farklı durumlar, transfer konuları, ayrılık ihtimalini çok daha güçlü konuşacağız gibi çünkü hem Ali Koç''un hem yönetimin Mesut Özil konusundaki tavrı hiç eskisi gibi değil." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler