Fenerbahçe'de Khouma Babacar heyecanı!

Fenerbahçe'de Khouma Babacar heyecanı!
Fenerbahçe'den forvet transferi için dikkat çeken bir hamle geldi. Sarı lacivertliler, Beşiktaş'ın listesinde bulunan Khouma Babacar için kiralama teklifinde bulunurken, transferin bir kaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe İtalyan ekiplerinden Sassuolo'nun Senegalli golcüsü Khouma Babacar'ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak için İtalyan ekibine teklifte bulundu. 

Transfer sezonuna Vedat Muric,Garry Rodrigues,Max Kruse gibi isimleri alarak hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe,transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala hız kesmiyor. Savunmayı güçlendirmek için Zanka'yı transfer eden ve Rojo için girişimlerini sürdüren sarı lacivertliler, forvet hattına direkt oynayacak bir isim almak için de yoğun mesai harcıyor.

FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER ÇALIMI 
Fenerbahçe, forvet transferi için Khouma Babacar'ı gündemine aldı. Beşiktaş'ın da listesinde bulunan  golcü oyuncuyu kiralamak için Sassuolo'ya teklif gönderen sarı lacivertli ekip transferi bitirmeye çok yaklaştı. 

Senegalli forvet geçen, sezon 31 maçta 7 gol 2 asistlik performansıyla takımına katkıda bulunurken, Senegal milli takımında ise 3 kez forma giydi.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO
Gösterdiği başarılı performansı ve güçlü fiziği ile dikkatleri üstüne çeken 26 yaşındaki Khouma Babacar'ın güncel piyasa değeri 8 milyon Euro