Fenerbahçe’de tek forvet Frey

Fenerbahçe’de tek forvet Frey
Sezon başından bu yana aldığı kötü sonuçlar ve gol yollarındaki sıkıntılarla boğuşan Fenerbahçe’de Slimani ve Soldado’nun cezalı olması nedeni ile tek forvet Frey kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de geçen 11 haftada sadece 9 gol atan Fenerbahçe’de forvet oyuncuların cezalı olması can sıkıyor. Sarı lacivertlilerde Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarında forvet için tek alternatif İsviçreli golcü Frey kaldı.

Ankaragücü maçında Slimani'nin kırmızı kart görmesinden sonra derbide de Soldado'nun kırmızısı Fenerbahçe'yi forvette sıkıntıya soktu. Derbide forma giymeyen Slimani'nin cezasının 3'ten aşağı olmaması bekleniyor. Soldado'nun da cezası göz önüne alındığında Alanyaspor ve Trabzonspor sınavlarında Fenerbahçe'nin elinde tek forvet olarak Frey kaldı.

 344 DAKİKADA 1 GOL

Fenerbahçe’de tek forvet olarak kalan Frey sene başında Zürih’ten 2.650 Euroya transfer olmuştu. Ancak  İsviçre’li  oyuncu gösterdiği performansla sınıfta kaldı. Bu sezon ligde 7 maçta 344 dakika süre bulan forvet oyuncusu tek golünü  geçen hafta  Ankaragücü’ne  karşı  kaydetti.