Fenerbahçe'de teknik direktör için 2 isim

Fenerbahçe'de teknik direktör için 2 isim
Fenerbahçe'de Ankaragücü mağlubiyeti sonrası teknik direktör arayışları devam ediyor.

Galatasaray derbisine yardımcı antrenör Erwin Koeman yönetiminde çıkma kararı alan Fenerbahçe'nin teklif yaptığı sürpriz isim belli oldu.

Corriere dello Sport , sarı-lacivertlilerin Sinisa Mihajlovic'e teklif yaptığını ve sezon başında Sporting Lizbon'a imza attıktan 9 gün sonra ayrılan 49 yaşındaki Mihajlovic'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığını yazdı.

Sırp hocanın ismi Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında da basında yer almış ancak Fenerbahçe yönetimi, "Mihajlovic ya da başka bir teknik direktörle görüşmemiz olmamıştır," diyerek yalanlamıştı. Öte yandan Fenerbahçe'nin gündemine gelen bir başka dünyaca ünlü isim daha var.

Türkiye Gazetesi' nin haberine göre takımı Türk bir hocaya teslim etmeyi düşünmeyen Ali Koç'un gönlünden geçen isim son olarak Bayern Münih'i çalıştıran Jupp Heynckes.

Kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi ve bir UEFA Kupası zaferi de olmak üzere 13 kupa bulunan 73 yaşındaki Heynckes, 30 Haziran 2018'de emekliye ayrılmıştı. Koç'un planı, Heynckes'i yeniden yeşil sahalara döndürüp, yanına da yetiştirmesi için genç bir Türk yardımcı antrenör vermek.