Fenerbahçe’de virüs çıkan sporcuların isimleri belli oldu: İçlerinden biri yoğun bakımda

Fenerbahçe’de virüs çıkan sporcuların isimleri belli oldu: İçlerinden biri yoğun bakımda
Fenerbahçe Beko’da korona virüse yakalanan isimler belli oldu. Sarı lacivertlilerde yıldız oyuncular Vesely, Soloukas, Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’da virüs tespit edildi.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

Fenerbahçe kulübü yaptığı açıklamada erkek basketbol takımında forma giyen bazı oyuncular ile yöneticilerde korona virüs tespit edildiğini açıkladı. Sarı lacivertli kulübün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır.

Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir.

Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır."

KORONA VİRÜSE YAKALANAN İSİMLER BELLİ OLDU

Fenerbahçe Beko erkek basketbol takımında korona virüse yakalanan isimler belli oldu. Sarı lacivertlilerin yıldız oyuncuları Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-Lacivertli kulüp, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nında korona virüs çıkmasının ardından yeni bir açıklama yayınladı. 

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcularımız, teknik kadromuz ve idari çalışanlarımız yapılan rutin tetkiklerde Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle detaylı değerlendirilmeleri amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.

Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı'nın laboratuvarına gönderilmiştir.

Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır.

Takım oyuncularımız evde sosyal izolasyonla yakın takip edilmektedirler.

Sağlık Bakanlığımızdan gelecek test sonuçları sonrasında kamuoyuna yeni bir açıklama yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

İlgili Haberler