Fenerbahçe'de Volkan Demirel resti çekti!

Fenerbahçe'de Volkan Demirel resti çekti!
Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, şampiyonluk yarışında peş peşe yaşanan puan kayıpları sonrası takım arkadaşlarına patladı.

Net gol pozisyonlarını değerlendiremeyip, Galatasarayderbisinden 0-0 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş’ın 5 puan gerisinde kalanFenerbahçe’de moraller bozuk. 

Bitime 6 hafta kala mutlu son için avantajı ezeli rakibiBeşiktaş’a kaptıran sarı lacivertlilerde yaşanan hayal kırıklığı sonrası kaptan Volkan Demirel’in sözleri, derbi sonrası çok tartışıldı... Tecrübeli file bekçisi, kendisi gibi takımın emektarlarından Gökhan Gönül ile birlikte şampiyonluğun kaçırılması halinde sezon sonunda tüm takımın fatura ödeyeceğini söylüyordu...


“HEPİNİZ UYACAKSINIZ!”

Volkan Demirel’in bu sözlerinin ardında yatan en önemli faktör, futbolcular arasındaki kopukluk ve arkadaşlık bağlarının eksikliğiydi.

Hürriyet'in haberine göre; Kaptan dün takım arkadaşlarını toplayarak onlarla bir toplantı yaptı.Samandıra’daki sabah idmanına çıkmadan takıma seslenen Volkan Demirel önemli sözler sarfetti ve şunları söyledi...

- Takım içindeki arkadaşlık bağlarımız kopuk, arkadaşlık ilişkilerimiz çok düşük. Bu önemli bir eksiklik bizler için. Bu bağları güçlendirmek için herkes el ele vermeli.

- Bundan sonra her yerde, her şartta, her ortamda takım olarak hareket etmeliyiz. Bütün olduğumuzu göstereceğeiz. Her arkadaş buna uymak zorunda.

Artık patron sensin

F.Bahçe'nin Osmanlı beraberliği ve T. Konyayenilgisinin ardından önceki gece de G.Saray'la berabere kalması takımdaki taşları yerinden oynattı. 0-0'lık sonuca hem çok üzülen hem de çok öfkelenen başkan Aziz Yıldırım, çareyi kaptan Volkan Demirel'esarılmakta buldu. Maçtan sonra Volkan'ı telefonla arayan Yıldırım, tecrübeli kaleciye öyle yetkiler verdi ki, adeta teknik direktör Pereira'yı by-pass etti. 

Aziz Yıldırım'ın, Volkan Demirel'e söyledikleri aynen şöyle: "Şimdi beni iyi dinle Volkan; sen artık kaptandeğil yönetici gibisin. Ali'ye de (Yıldırım) söyledim. Onunla birlikte hareket edeceksiniz. Artık Samandıra'da patron sensin. Bu takımı sen toparlayacaksın. Bunun için ne gerekiyorsa yapacaksın. Yetki sende. İstersenkadro dışı bile bırakabilirsin. Ben de bundan sonra hesabı senden sorarım, ona göre."