Fenerbahçe evinde Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak

Fenerbahçe evinde Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak
Fenerbahçe, Süper Lig'in 4. haftasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Saat 17.00'de başlayacak mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Süper Lig''in 4.haftasında Fenerbahçe, ile Sivasspor Kadıköy''de kozlarını paylaşacak. Ülker Stadı''nda oynanacak mücadele saat 17:00''de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

KANARYA''DA 3 EKSİK

Sarı-lacivertliler''de Nazım Sangare, Serdar Dursun ve Ferdi Kadıoğlu, karşılaşmada forma giyemeyecek. Dimitrios Pelkas ile Filip Novak''ın ise müsabaka kadrosunda yer alması bekleniyor.

KAYODE CEZALI, LEKE SAKAT

Konuk takımda omurgasında kırık tespit edilen Leke James forma giyemeyecek. Ayrıca cezalı Kayode de Fenerbahçe''ye karşı oynayamayacak. Aaron Appindangoye''nin uzun süreli sakatlığı ise sürüyor.

Ligde yaptığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe, haftaya 9 puan ve averajla 2. sırada girdi. Bu müsabakalarda 5 kez fileleri havalandıran ve kalesinde gol görmeyen sarı-lacivertli takım, Sivasspor''a üstünlük kurarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor.

Oynadığı müsabakalarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan Demir Grup Sivasspor ise 4. hafta öncesi 1 puanla 16. sırada yer aldı.

FENERBAHÇE - DG SİVASSPOR MUHTEMEL 11''LERİ:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Mert Hakan, Novak, Mesut, Rossi, Berisha

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Azubuike, Hakan, Max Gradel, Jorge Felix, Fajr, Yatabare