Fenerbahçe'den derbiyle ilgili ilk açıklama

Fenerbahçe'den derbiyle ilgili ilk açıklama
Fenerbahçe İdari Menajeri Onur Başar, Galatasaray derbisiyle alakalı, "90 dakikanın sonunda galibiyeti kutlamak için çok sabırsızlanıyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de FutbolTakımı İdari Menajeri Onur Başar, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Derbi maça oyuncuların mental olarak hazırlanmasının önemli olduğunu belirten Onur Başar, "Öncelikle bu derbi maçına ilk defa çıkacak olan oyuncularımızın mental olarak buna hazırlanması çok önemli. Biz bu hafta Samandıra'da olabildiğince o geçmişteki maçların ambiyansını, atmosferini kendileriyle paylaşıyoruz. Videolar izletiyoruz, görüşmeler yapıyoruz, o maçlarda oynamış tecrübeli oyuncularla bir araya getiriyoruz. Takımımızı saha içerisinde olduğu kadar saha dışındaki ambiyansa da hazırlamaya çalışıyoruz. Oradaki taraftar baskısı olsun, oradaki saha içindeki baskı olsun, o baskıya karşılık verebilecek güce, fiziğe, mental güce sahip olmak çok önemli ve biz, bunu sağladığımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

"90 DAKİKANIN SONUNDA GALİBİYETİ KUTLAMAK İÇİN ÇOK SABIRSIZLANIYORUZ"

Fenerbahçe taraftarlarından güç aldıklarını söyleyen Onur Başar, "Fenerbahçe taraftarı çok farklıdır. Bunu özellikle bu sene gördük, yaşadık. Her zaman seslerine kulak veriyoruz. Güçlerinden güç alıyoruz. Derbide de böyle olacağını düşünüyoruz. 90 dakikanın sonunda galibiyeti kutlamak için çok sabırsızlanıyoruz. Oyuncularımız da aynı şekilde. Dün bir toplantıda çok hoşumuza giden bir yorum geldi. "Bu maçı hem kendimiz için hem taraftarlarımız için kazanmak zorundayız. ve o tribünlere gidip, bu sevinci birlikte yaşamak istiyoruz" demeleri gerçekten bizim için gurur verici. Çok inanç vericiydi." ifadelerini kullandı.