Fenerbahçe'den, Karatay'a cevap

Fenerbahçe'den, Karatay'a cevap
CNN Türk'de katıldığı bir programda Volkan Demirel'in yediği golleri maçtan önce tükettiği makarnaya bağlayan Canan Karatay'a Fenerbahçe'den cevap gecikmedi.

Fenerbahçe Kulüp doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu resmi siteden yaptığı açıklamada futbol takımındaki sakat oyuncuların son durumları hakkında bilgi verdi.

Televizyonda katıldığı bir programda Volkan Demirel’in yediği goller için “Maçtan önce oturup makarna yiyorlar. Ondan sonra birinci yarıda iyiler ikinci yarıda golleri yiyorlar. Volkan, uzatmalarda yoruluyor, uzatmalarda golü yiyor” diyen Canan Karatay’a Fenerbahçe Kulüp doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu’ndan cevap geldi.

İşte Kunduracıoğlu’nun resmi sitedeki açıklaması:

“Çeşitli medya organlarında Fenerbahçeli futbolcuların form düzeyinin yedikleri gıdalar ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili olduğuna dair iddialar hakkında ise Kunduracıoğlu, “Bunlar 6 ayda bir söyleniyor zaten. Biz bunu çok ciddiye almıyoruz. Çünkü burada yapılan işlerin ne olduğunu bilmeden insanlar dışarıdan konuşuyorlar. Bu çok hoş değil Burada çalışan ciddi bir bilimsel ekip var. Onlara karşı da çok ciddi bir saygısızlık yapılıyor, hoş değil. Yani bilim insanlarına yakışan açıklamalar değil. Hani fikri olup bilgisi olmayan herkes konuşuyor ama bunları bilim insanlarının yapması hoş değil” dedi.”