Fenerbahçe’den kurşunlanma açıklaması!

Fenerbahçe’den kurşunlanma açıklaması!
Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor maçı dönüşü Trabzon Sürmene yolunda gerçekleşen silahlı saldırının üzerinden tam 365 gün geçti. Sarı lacivertli kulüp resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup ettiği maç sonrası sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsün Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında saldırıya uğramasının üzerinden tam 1 yıl geçti. Sarı-lacivertli takımın otobüsünü kullanan şoför yaralanmış Fenerbahçeli futbolcular ölümden dönmüştü.

Fenerbahçe konuyla alakalı resmi internet sitesinden “365 gün geçti” başlıklı bir açıklama yayımladı.

İşte o açıklama…

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu, milyonların tarifsiz bir tutkuyla bağlı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün futbol takımının otobüsüne sıkılan kurşunun üzerinden tam 365 gün geçti.

O gün de, bugün de sadece kulübümüzün ve 25 milyon Fenerbahçe taraftarının takipçisi olduğu davada,

1) Takım otobüsümüze kurşun sıkan ya da sıkanlar kimler?

2) 365 gün geçmesine rağmen neden failler hala bulunamadı?

3) Faillerin arkasında kimler var?

4) Geçen 365 günün ardından, yapılan tüm başvurulara rağmen, faili ve kurgusu meçhul kalan bu olayla ilgili neden kamuoyunu tatmin edici bir cevap alınamıyor?

Her gün yaşanan terör saldırılarının acılarıyla kavrulan ve teröre sayısız kurban veren ülkemizde, 25 milyon Fenerbahçeli ve kamuoyu bu soruların cevaplarını bekliyor…

Fenerbahçe’nin açıklaması bu fotoğrafla yayınlandı.

365gunnn_49864_4539506.jpg