Fenerbahçeli futbolcu Karagümrük ile anlaştı

Fenerbahçeli futbolcu Karagümrük ile anlaştı
Fenerbahçe'nin genç ve gelecek vaat eden futbolcuları arasında yer alan Serhat Ahmetoğlu, Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Fenerbahçeli futbolcu Karagümrük ile anlaştı

Fenerbahçe altyapısından yetiştikten sonra kulüp ile profesyonel sözleşme imzalayan futbolcular arasında yer alan Serhat Ahmetoğlu, Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Karagümrük'e transfer oldu. Ahmetoğlu'nun Karagümrük'te daha fazla forma şansı bularak, performansının üstüne koyması bekleniyor. 

kara-yeni.jpg

1,5 YILLIK SÖZLEŞME

Sarı-lacivertli ekipten transfer ile ilgili yapılan açıklamada, "Genç oyuncumuz Serhat Ahmetoğlu, 1,5 yıllığına Fatih Karagümrük kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuz 2021-2022 sezonunun sonunda Fenerbahçe'ye geri dönecektir" ifadeleri kullanıldı. 

KARAGÜMRÜK DE DUYURDU

Fatih Karagümrük Spor Kulübü de sosyal medya hesabından yapılan resmi açıklama ile Serhatoğlu'nun transferini duyurdu. Karamgümrük'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Serhat Ahmetoğlu, Karagümrük’te! Takımımız, 2002 doğumlu, Fenerbahçe altyapısında yetişen Serhat Ahmetoğlu’nu kadrosuna kattı! Sportif Direktörümüz Murat Akın’ın imza attırdığı Serhat, Türk Milli Takımı’nın çeşitli yaş gruplarında da görev aldı.  

2-20210119170713.jpgfenerbahce-006.jpg