Ünlü futbolcunun eşi Seksenler kadrosuna katıldı. İlk oyunculuk deneyimi olacak

Ünlü futbolcunun eşi Seksenler kadrosuna katıldı. İlk oyunculuk deneyimi olacak
TRT1'de yayınlanan Seksenler dizisinin kadrosuna Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel dahil oldu. Hangi karakterle izleyici karşısına çıkacağı merak uyandıran Demirel'in ilk oyunculuk deneyimi olacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen 2 çocuk annesi Zeynep Demirel, sinema ve televizyon üzerinde aldığı eğitimi hayata geçirmeye karar verdi. 2009''da Belçika güzeli seçilen Demirel, TRT 1''de yayınlanan, samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosuyla sekiz sezondur izleyicilerle buluşan Seksenler dizisinde rol alacak.

İLK OYUNCULUK DENEYİMİNE ADIM ATTI

İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak Demirel''in oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlandığı belirtildi. Zeynep Demirel, Seksenler''i yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında usta oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

SEKSENLER YENİLENEREK YOLUNA DEVAM EDECEK

Dizinin senarist ve yapımcısı Birol Güven ise Zeynep Demirel''in oynayacağı rol hakkında bilgi vermezken Seksenler''in yenilenerek yoluna devam edeceğini, Zeynep''in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi. Sevilen dizinin yaz sezonu hazırlıkları devam ederken, Zeynep Demirel''in dizide oynayacağı rolü merakla bekleniyor.

İlgili Haberler