Fenerbahçeli yönetici Beşiktaş'ın yıldızıyla izinsiz görüştü

Fenerbahçeli yönetici Beşiktaş'ın yıldızıyla izinsiz görüştü
Beşiktaş Icrypex'in yıldız oyuncusu Şehmus Hazer ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün basketboldan sorumlu yöneticisi Sertaç Komsuoğlu'nun transfer için görüşme yaptığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'tan açıklama geldi.

Siyah beyazlı camiadan jet yanıt geldi. İki yıl daha sözleşmesi bulunuyor

A Spor''dan Sercan Dikme''nin haberine göreBeşiktaş Erkek Basketbol Takımı''nın formasını giyen genç basketbolcu Şehmus Hazer’in akşam saatlerinde Fenerbahçeli yönetici ile sosyal medyada ortaya çıkan fotoğrafı, kısa süre içerisinde gündem oldu.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Beşiktaş kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Şehmus Hazer ve Fenerbahçe basketboldan Sorumlu Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu dün Anadolu yakasında lüks bir kebapçıda bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ''TAN AÇIKLAMA GELDİ

Aralarında transfer görüşmesi gerçekleştirildiği iddia edilen taraflar, hakkında Beşiktaş''tan yanıt geldi. Beşiktaş''ın Basketboldan Sorumlu Yöneticisi Umut Şenol, Şehmus Hazer''in Fenerbahçeli yöneticilerle yemekte görüntülenmesiyle ilgili açıklama yaptı.

"OYUNCUNUN HAKLARI BİZDE"

Şenol, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Beşiktaş basketbolda hiçbir oyuncuya borcumuz yok. Sözleşmesi devam eden oyuncularımızın bütün hakları bizde. Bugün medyaya yansıyan durumla ilgili gerekli aksiyonları alıp, açıklamaları yapacağız. Taraftarlarımız bu konuyla ilgili gönlünü ferah tutsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 1999 doğumlu genç basketbolcu, geride kalan sezonda ING Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı maçlarda 7.32 sayı ortalaması yakaladı.

Uzun süredir Şehmus’u kadrosunda görmek isteyen sarı lacivertliler, oyuncunun kulübü Beşiktaş Icrypex ile olan bonservis pazarlığını sürdürüyordu.

BONSERVİS BEDELİ ÖDEMEK ZORUNDA

Genç oyuncunun, siyah beyazlı ekiple iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor ve Şehmus’u kadrosuna katmak isteyen takımlar, Beşiktaş Icrypex’e bonservis bedeli ödemek zorunda.

İlgili Haberler