Pereira'dan şaşkına çeviren sözler: Bankadaki parasını açıkladı

Pereira'dan şaşkına çeviren sözler: Bankadaki parasını açıkladı
Brezilya'da Corinthians'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira, bir gazetecinin sorusu üzerine adeta çılgına döndü

Fenerbahçe''nin eski hocası Vitor Pereira, çalıştırdığı Corinthians''ın Palmerias''ı 1-0 yenildiği maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında bir soru üzerine adeta çılgına döndü.

Brezilya''da kalıp kalmayacağı tartışılan Pereira, bir gazetecinin "Görevden alınacağınız korkusuyla mı yaşıyorsunuz?" sorusuna sinirli bir şekilde şu cevabı verdi:

"Şaka yapıyor olmalısın adamım. Bu sorunla, dalga geçiyor olmalısın. Hayatımın, kariyerimin hiçbir aşamasında işimi kaybetmekten korkmadım. Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musun dostum? İstikrarlı bir hayatım var. Buna da ihtiyacım yok. Ben şu anda Corinthians''tayım. Corinthians olmasa da başka bir kulüpte olurum. Ayrılmaktan yana hiçbir kaygım yok."

Palmeiras''ın kazanmak adına kendilerinden çok farklı bir şey yapmadığını belirten Portekizli çalıştırıcı kendisine soru soran gazeteciye hitaben, "Sana bir şey soracağım. Bugün Palmeiras''a baskı yapmadık mı? Fırsatlar yaratmadık mı? Anlamıyorum. Bu soruyu, bugünkü maçı izleyerek mi soruyorsun? Flamengo maçı da aynıydı. Baskı yapmaya da çalıştık. Oynamak için, üretmek için mücadele verdik" dedi.