Fenerbahçe'nin gündemindeki Mesut Özil en sevdiği dizileri açıkladı. İstanbul'da gözde semtini de duyurdu

Fenerbahçe'nin gündemindeki Mesut Özil en sevdiği dizileri açıkladı. İstanbul'da gözde semtini de duyurdu
Bir süreden bu yana adı Fenerbahçe ile anılan Arsenalli yıldız Mesut Özil, sosyal medya hesabından özel hayatı ile ilgili takipçilerinin sorularını yanıtladı. Özil, İstanbul'da en sevdiği semtin Kadıköy olduğunu belirtirken, "Payitaht, Uyanış Selçuklu, Kuruluş Osman" dizilerini de takip ettiğini ifade etti.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminden bir türlü düşmeyen ve kısa bir süre önce transferinin gerçekleştiği iddiaları ortaya atılan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. 

FENERBAHÇE TARAFTARLARININ GÖZÜ ÜZERİNDE 

Yıldız oyuncu Twitter'da sorulan soruya "Kadıköy" cevabını verdi. Yıldız oyuncu her geçen gün Fenerbahçe'ye daha da yaklaşırken, Twitter'da sorulan "İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi?" sorusuna "Kadıköy" cevabını verdi. Her yaptığı paylaşım Sarı Lacivertli taraftarlar tarafından detaylı şekilde kontrol edilen hatta tweet'leri için bildirimlerin açıldığı Mesut Özil, bu cevabıyla Sarı Lacivertli takım taraftarlarını da bir kez daha heyecanlandırdı.

"FENERBAHÇE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ" 

Fenerbahçe ile ilgili soruya da cevap veren Özil, "Senin Fenerbahçeli olmanın sebebi neydi?" sorusuna da, Almanya'da doğup büyüyen her Türk-Alman'ın tuttuğu bir Türk takımı da vardır. Benimki de Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçeli bir çocuk olarak büyüdüm. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüdür. İspanya'daki Real Madrid gibi..." ifadelerini kullandı.

EN SEVDİĞİ DİZİLERİ DE AÇIKLADI

Tecrübeli futbolcu, özel hayatı ile ilgili gelen soruyu da geri çevirmedi. Bir takipçisi tarafından 'en sevdiğin diziler hangisi' şeklinde yöneltilen soruya ise şöyle yanıt verdi: 

"Payitaht, Uyanış Selçuklu, Kuruluş Osman."