Rıdvan Dilmen isyan etti: Görüşmeleri hemen sonlandırın

Rıdvan Dilmen isyan etti: Görüşmeleri hemen sonlandırın
Sarı - Lacivertlilerin efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen, Alman çalıştırıcı Löw'ün "Yazın gelirim" sözlerine tepki gösterdi. Başkan Ali Koç'a seslendi.

Fenerbahçe''de sular durulmuyor. İsmail Kartal''la Antalya karşısında ilk maçına çıkan ve umut vermeyen Sarı - Lacivertlilerde gündem sezon sonunda gelecek teknik adama çevrildi. 

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol''da adı Fenerbahçe ile anılan Alman teknik adam Joachim Löw ile ilgili olarak, "Fenerbahçe, Löw''ü beklemesin. ''Yazın geleceğim'' diyorsa da görüşmeler sonlandırılsın. Nereye giderse gitsin. Burası Fenerbahçe" dedi.

"KARTAL''A PİYANGO VURDU"

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR''da yayınlanan "%100 Futbol" programında 1-1 biten Fraport-TAV Antalyaspor - Fenerbahçe maçını analiz etti.

İsmail Kartal''ın yeniden sarı lacivertli takımın başına geçmesinin deneyimli antrenör için büyük şans olduğunu ifade eden Dilmen, "Fenerbahçe ikilemde kaldı. 3 seçenek vardı. A; Zeki hocayla gideyim, olmadı tutmadı. B; geçici olarak İsmail Kartal gelsin. C; öyle bir teknik direktör getireyim ki şimdiden gelecek planlamasını yapalım.

İsmail Kartal bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Anadolu''da teknik direktörlük çok zordur. Hoca da bir sürü takımda çalıştı. İsmail hoca Aykut hocayla, Ersun hocayla çalışmış; Fenerbahçe''de benden daha fazla kupa kazanmış tecrübeli bir arkadaşımız.

"TAK DİYE GELİRLER KADIKÖY''E"

Ama şuna katılmıyorum: İsmail hoca öyle bir fedakarlık yaptı ki amasız fakatsız Fenerbahçe''ye geldi. Turan Sofuoğlu, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Şenol Çorlu, Abdülkerim Durmaz...

Kimi çağırsan tak diye Kadıköy''de görürsün. Yani İsmail hoca lütuf yapmadı, İsmail hocaya piyango vurdu. Ben de biliyorum zorlanacağını. Mental olarak bitmiş bir oyuncu grubu var." dedi.

"GELİRSE HAVALİMANINA GİDERİM"

Adı Fenerbahçe ile anılan ancak devre arası takım devralmak istemediği konuşulan Alman antrenör Löw ile ilgili de açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Löw''e takılmayın. Yarın Sevilla falan isterse Fenerbahçe''ye gelmez. Löw her kulübe gidebilir mi? Gidebilir. Yazı mı bekliyor?

Fenerbahçe Löw''ü beklemesin. ''Yazın geleceğim'' diyorsa da görüşmeler sonlandırılsın. Bugün geliyorsa havaalanına gideyim, gelmiyorsa da Real Madrid''e mi gidiyor nereye gidiyorsa gitsin. Burası Fenerbahçe. Löw''den başka antrenör mü yok. Dünyada Jesus''tan, Löw''den başka antrenör mü yok?" ifadelerini kullandı.

"ARTIK KREDİSİ KALMADI"

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç''un taraftar nezdinde kredisi kalmadığını belirten Dilmen, "Gerçekten Ali beyin kredisi kalmadı. Kolay mı istifa sesleri duymak. Alkışlamak zorunda kaldı o da. Başarısız olduğunuz zaman, ne kadar Fenerbahçe''yi severseniz sevin, ne kadar katkınız olursa olsun bu böyle.

Şu ana kadar Oyuncu ve teknik direktör tercihlerinin doğru olmadığını gördük. Ali bey de başarısız 4 yıl geçirdi. Bu tartışmasız böyle. Türkiye''de gelmiş geçmiş en büyük başkanlardan biri Aziz Yıldırım''dır. Bu süreci Aziz Yıldırım yaşasa 4 yıl boyunca çoktan giderdi ki onun serüveninin geneli ilk 2 sıradadır." dedi.

 

İlgili Haberler