Fenerbahçe'ye verilen penaltıya hasta Fenerli Emre Bol bile isyan etti. VAR'a göre mi, pandemiye göre mi penaltı siz karar verin

Fenerbahçe'ye verilen penaltıya hasta Fenerli Emre Bol bile isyan etti. VAR'a göre mi, pandemiye göre mi penaltı siz karar verin
Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Fenerbahçe'nin maçın 34. dakikasında kazandığı penaltı tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada bir çok kullanıcı karara tepki gösterdi. En dikkat çeken yorum koyu Fenerbahçeli spor yazarı Emre Bol'dan geldi. Bol, çarpıcı ifadelerle penaltı kararının doğru olmadığını belirtti.

Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maça tartışmalı penaltı kararı damga vurdu.

Maçın 35. dakikasında Fenerbahçeli Perotti rakip ceza sahasında Gençlerbirliği'nden Halil İbrahim ile yaşadığı mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasına gösterirken, yaşanan pozisyon ile ilgili VAR'dan bir uyarı gelmedi.

Tartışmalı penaltı kararı Twitter'da tepkilere neden oldu. Fenerbahçeliliği ile bilinen spor yazarı Emre Bol'un yaptığı yorum ise söz konusu tepkilerden en dikkat çekeni olarak öne çıktı.

Bol yaptığı paylaşımda, "Perotti’ye verilen penaltı, penaltı değil! Vermediklerine, çalamadıklarına saysınlar diyeceğim ama yine de içim kaldırmıyor. Fenerbahçe’nin hakeme ihtiyacı yok hiçbir zaman da olmayacak." dedi.

Diğer yandan penaltı kararı ile ilgili komik paylaşımlar da yapıldı. Twitter'daki "Beşiktaşlıyız" adlı bir hesabın penaltı kararına yaptığı videolu yorum izleyenleri güldürdü.