Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılma planları yapıyor

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılma planları yapıyor
Fenerbahçe'de Cocu tarafından ısrarla istenerek 1,4 milyon euro karşılığında sarı lacivertli formayı giymesi sağlanan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 1 dakika bile oynayamadı. Genç yıldızın bu yaz takımdan ayrılma planları yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de yeni yönetimin görev gelmesiyle bir gençlik hamlesi başlamıştı. Bu çerçevede birçok genç futbolcuyla profesyonel sözleşme imzalandığı gibi Ferdi Kadıoğlu da gelecek vaat eden isimler arasında transfer edilmişti. Dönemin teknik direktörü Phillip Cocu'nun ısrarla istediği Ferdi için kulübü NEC Nijmegen'e 1.4 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenmişti. Genç futbolcu büyük ümitlerle gelse de ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Bu sezon tek bir lig maçında bile süre alamayan Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili olarak sarı-lacivertli yetkililerle değerlendirme yaptı. Ancak 19 yaşındaki yıldız, süre alamamasıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada şoke edici bir yanıt aldı.

Yetkililer tarafından Ferdi'ye, "Fiziğin yetersiz. Şu anki durumunla Süper Lig'de oynaman zor" açıklaması yapıldı. Bu cevaba çok şaşıran genç oyuncu, "Beni alırken durumumu biliyordunuz. Bir kere bile fırsat vermediniz ki" diyerek bu durumdan şikayetçi olduğunu ifade etti.

KARİYERİNİ TEHLİKEYE ATACAĞINI DÜŞÜNÜYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ferdi'nin morali iyice bozuldu. Gelecek sezon da takımda oynama imkanı olmadığını anlayan yıldız oyuncu artık ayrılık planları yapıyor. Bir sene daha maça çıkmadan zaman geçirmenin kariyerini tehlikeye atacağını düşünen genç isim, menajeriyle kendine çıkış yolu arıyor.

Sarı-lacivertliler geçen sezon Ferdi Kadıoğlu başta olmak üzere birçok genç oyuncuya forma şansı veremedi. Bunda genç oyuncuların birçok açıdan eksiğinin bulunmasının yanı sıra takımın küme düşme hattının içinde uzun süre kalması da etkiliydi. Bu nedenle genç oyuncularla ilgili de risk alınamadı.