Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına teşekkür

Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına teşekkür
Fenerbahçe 'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, 5-2'lik Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında taraftara teşekkür ederek, "Harikaydılar. Oynadığımda da oynamadığımda da beni destekliyorlar." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, 5-2 galip geldikleri Gençlerbirliği mücadelesini yorumladı. Taraftara teşekkür eden Ferdi, "Taraftarlar harikaydı. Beni hep destekliyorlar. Oynadığımda da oynamadığımda da destekliyorlar.'' diye konuştu.

Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gençlebirliği’ni 5-2 mağlup etti. İkinci yarı Serdar Aziz'in yerine oyuna dahil olan ve rakip filelere harika bir gol bırakan genç yıldız Ferdi Kadıoğlu, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Ferdi, ''Takım için çok mutluyum. Gol attığım için de mutluyum. Hocam bana bu defa 45 dakika verdi, bunun için de çok mutluyum.'' dedi.

Taraftara teşekkür eden genç yıldız, ''Bu büyük taraftarın desteğini oynasam da oynamasam da her zaman arkamda hissettim. Onların önünde gol atmak muhteşem bir duygu.'' diye konuştu.