Fernando Muslera İsrail'e neden gitmedi?

Fernando Muslera İsrail'e neden gitmedi?
İsrail basını, Fernando Muslera'nın ülkesi Uruguay'ın İsrail'de oynadığı hazırlık maçına 'sakat olduğunu bahane göstererek kasıtlı olarak gitmediğini' yazdı. Bu duruma Muslera'nın uzun süredir Türkiye'de oynamasına gerekçe gösterildi.

İsrail'in Bloomfield Stadı'ndaki hazırlık maçında Uruguay'la Arjantin karşılaştı. İlk gol Uruguay'dan geldi. Cavani, Suarez'in pasında golü buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 2. yarıda Arjantin, Agüero'nun golü ile durumu 1-1 yaptı. Uruguay'ın bu gole cevabı 68. dakikada geldi. Suarez attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. 90+2'de sahneye Messi çıktı. Messi'nin penaltıdan attığı golle skoru 2-2 yaptı. Mücadele bu skorla sona erdi.

"BİLEREK İSRAİL'E GİTMEDİ" İDDİASI

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera ise bu karşılaşmada forma giymedi. Daha önce yapılan açıklamada tecrübeli file bekçisinin bel ağrıları sebebiyle kadroya alınmadığı belirtilmişti. Ancak İsrail basını Muslera'nın, İsrail'e bilerek gitmediğini iddia etti. Yıllardır Müslüman bir ülkede forma giyen Uruguaylı kalecinin, "Sakatım" diyerek Arjantin'le İsrail'de oynamak istemediği belirtildi.