Fernando Muslera'dan flaş sözler!

Fernando Muslera'dan flaş sözler!
Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera teknik direktör Fatih Terim’in korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN’ye açıklamalarda bulunan Galatasaraylı Muslera, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve günde yaklaşık 300 enfeksiyon var. Ülke başkanı, dualarla işin içinden çıkılabileceğini düşünerek, hastalığın önüne dini koyup işleri karmaşık hale getirdi" ifadelerini kullandı.

muslera-aa.jpg

Muslera, sözlerine şöyle devam etti:

“Burada ilkbahardan yaza gidiyoruz ve iklimdeki değişikliklerin de etkileri var. Biraz alerjim var. Tıkalı bir burnum var ve zaten bunun bir semptom olduğunu düşünüyorum.”

Muslera, Beşiktaş derbisi sonras sosyal medyadan Bilim Kurulu’nu “Kendileri sosyal mesafede otururken bizden oynamamızı istediler” diye eleştirmişti.

MUSLERA'DAN YENİ AÇIKLAMA

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaparak röportajda kullandığı sözlerin tamamen yanlış anlaşıldığını ifade ederek "Sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış,Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz..." dedi.

Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

Herkese Merhaba...

Dünya olarak Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde,Sosyal medya da gördüğüm kadarıyla yaptığım bir ropörtajda kullandığım sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış,Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz...

Dünya olarak Korku ve Şüphe dolu bir dönemden geçiyoruz.

9 yıldır Türkiye’de yaşıyorum ve hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep 2. Ülkem gibi görüyorum.Cumhurbaşkanı Sn.Erdoğan’ın,Hükümetin,Sağlık bakanının ve bütün Sağlık personelinin özverili çalışmasını her geçen gün ekranlardan ve Sosyal medyadan takip ediyoruz.

Sağlık konusu spordan,futboldan ve herşeyden daha önemli ve değerlidir.Bütün kalbim ve dualarım Sizlerle...
Sabırlı olalım ve Evde kalalım...Sizleri çok seviyorum.