Fethi Sekin ölümünün 4.yılında anılıyor. Nur içinde yat güzel adam

Fethi Sekin ölümünün 4.yılında anılıyor. Nur içinde yat güzel adam
5 Ocak 2017'de İzmir Adliyesine PKK'li teröristlerce düzenlenen saldırıda canını ortaya koyarak saldırıyı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can ölümünün 4'üncü yılında anılıyor.

İzmir Adalet Sarayı'nın C Blok girişinde PKK'lı teröristlerce 5 Ocak 2017'de bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırının üzerinden dört yıl geçti.

İzmir Adliyesinin C kapısına yönelen ve şüphelendiği aracı durduran, içindeki silahlı kişileri fark eden Sekin, hemen silahını çekerek müdahalede bulundu. Araçtaki silahlı teröristleri fark eden Sekin, tabancasını çekerek korkusuzca müdahale etti. Araçtan inen teröristler, yanlarındaki bombayı patlattı.

Sekin, kovaladığı iki teröristten birini etkisiz hale getirdi, diğerini yakalamak için de mermisi bitene kadar çatıştı.

Kahraman polis, bir aracın arkasına gizlenen teröristin açtığı ateş sonucu, görev yaptığı adliye binasının önünde şehit düştü.

Sekin, yanlarında 2 kalaşnikof, RPG-7 roketatar ve 8 mühimmatı, el bombaları bulunan teröristleri püskürterek hain saldırıyı önledi. Evli ve 3 çocuk babası Fethi Sekin, gösterdiği kahramanlıkla çok sayıda insanın hayatını kurtardı.

Kahraman polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 4. yılında kabri başında anılacak.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Şehit polis memuru Fethi Sekin’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, polis kulübesine gizlenen arkadaşlarının bir anda karşısına çıkarak Sekin’i korkutmaya çalıştığı ve ardından hep beraber güldükleri görülürken, ona şaka yapan Öztürk Uçar, “Biz onu korkutmaya çalışıyorduk, ancak aslında o yaptığı kahramanlıkla bizim korkularımızı almış" dedi.

 

İlgili Haberler