FETÖ medyası Murat Ağırel’i böyle hedef göstermişti

FETÖ medyası Murat Ağırel’i böyle hedef göstermişti
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına rağmen savcılığın itirazı sonrası hakkında yeniden gözaltı kararı verilen Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde FETÖ medyası tarafından hedef gösterilmişti.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel hakkında Cuma günü verilen adli kontrol şartı ile serbest bırakılma kararının ardından savcılığın yaptığı itiraz sonucu hakkında yeniden gözaltı kararı verildi.

FETÖ MEDYASI HEDEF GÖSTERDİ

Ağırel, serbest bırakıldıktan sonra FETÖ medyası tarafından hedef gösterildi. FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen Bold Haber adlı internet sitesi, Ağırel’in ifade vermeye gitmeden önce yazdığı köşe yazısını paylaşarak, Ağırel’in “Erdoğan’ın gazabından korktuğunu” iddia etti.

FETÖ’cü haber sitesi “AKP’nin adını ağzına alamayan Murat Ağırel faturayı Cemaat’e kesti” başlığı ile yayınladığı haberde, Ağırel’in dün yayınlanan “Gerçekleri yazmaya devam edeceğiz” başlıklı yazısını haberleştirirken, “Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan gazeteci Murat Ağrıel, 15 Temmuz’da darbe olsaydı yaşanacakların bugün bir bir gerçekleştiğini söyledi. AKP’nin adını ağzına alamadı ama Erdoğan’ın gazabından korkan her gazeteci gibi faturayı Cemaat’e kesti.” şeklide ifadeler kullandı.

İlgili Haberler