FETÖ'cü Emre Uslu, Özgür Demirtaş'ı hedef aldı: Demokraside sınıfta kaldın

FETÖ'cü Emre Uslu, Özgür Demirtaş'ı hedef aldı: Demokraside sınıfta kaldın
FETÖ'cü Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı hedef aldı. Uslu, Demirtaş'a hitaben 'Demokrasi ifade özgürlüğü o da tahammül ister. Bundan sonra kaldın sınıfta' ifadelerini kullandı.

Firari FETÖ’cü Emre Uslu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş''ı hedef aldı.

Uslu, ekonomist Demirtaş''ın sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın odasına girdiğini ve Demirtaş''ın kendisini odadan attığını öne sürerek "Odadan attı muhtemelen şimdi demokrasi nutukları çekiyordur. Demokrasi ifade özgürlüğü o da tahammül ister. Bundan sonra kaldın sınıfta. Otur sıfır" ifadelerini kullandı.

''SEN Mİ KARAR VERİYORSUN BENİM NE KADAR DEMOKRAT OLDUĞUMA?''

Uslu''ya cevap veren Özgür Demirtaş, "Sen mi karar veriyorsun benim ne kadar demokrat olduğuma? Ohh ne ala at bir palavra onun üzerinden hikaye yaz. Git işine hadi ya" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Demirtaş''ın yanıtı şu şekilde:

''GÜNDEME GELMEK İSTEYEN BANA SARIYOR''

Özgür Demirtaş, daha önce de şarkıcı Kıraç ile sosyal medyada karşı karşıya gelmiş; Kıraç''ın "İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder!" sözlerine "Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allahım yarabbim. Kim bu Kıraç?" sözleriyle yanıt vermişti.

İlgili Haberler