“FETÖ’nün çok ciddi suikast grupları var”

“FETÖ’nün çok ciddi suikast grupları var”
Eski polis müdürü Adil Serdar Saçan, 21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü tarafından düzenlenen “FETÖ ile Mücadele” konulu çalıştaya katıldı. Çalıştay’da konuşan Saçan, “Bunların çok ciddi suikast timleri var. Yarın öbür gün devlet büyüklerine karşı ciddi saldırı girişimi olabilir” dedi.

21.Yüzyıl Türkiye Enstitüsü tarafından düzenlenen “FETÖ ile Mücadele” konulu çalıştayda tehdidin halen devam ettiğine dikkat çekildi. Çalıştaya İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ, AKP eski Milletvekili Mehmet Metiner ile eski polis müdürü Adil Serdar Saçan, baro eski başkanı Ümit Kocasakal, eski askerler Mustafa Önsel, Ahmet Zeki Üçok ve Yağız Aksakaloğlu katıldı.

HEPSİNİN TEMASI OLDU

Çalıştayda polis eski müdürü Adil Serdar Saçan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saçan, “Biz FETÖ’yü emniyet teşkilatında 1978’den beri biliyoruz. Devlet bunu 2006’da fark etti. Birçok iktidar geldi geçti, hepsinin teması oldu. Bunların çok ciddi suikast timleri var. Yarın öbür gün devlet büyüklerine karşı ciddi saldırı girişimi olabilir” dedi.

O DOKTOR SERBEST KALDI

Toplantıda konuşan ve Balyoz kumpas davasından 4 yıl tutuklu kalan eski albay Mustafa Önsel, FETÖ ile ideolojik mücadele yapılmadığını savunarak, “TSK’da 500 savaş pilotunu sistem dışına gönderen doktor, 2.5 yatıp serbest kaldı, dışarıda geziyor. Dünyada bir savaşta 500 pilotunu kaybeden bir ülke var mı?” dedi. Önsel sorulan bir soru üzerine, bu doktorun GATA Kardiyoloji bölümünden Şevket Balta olduğunu ve sağlam pilotlara “Çürük Raporu” vererek TSK dışına çıkarılmalarına sebep olduğunu açıkladı. İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ ise, “Dünyada FETÖ gibi bir iç düşman görülmedi. Ona inananlar FETÖ’nün Allah’la görüştüğüne inanıyor” dedi.