"FETÖ'yü temizlediğimizi düşünmüyorum"

"FETÖ'yü temizlediğimizi düşünmüyorum"
Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yaş töreninde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, "Maalesef FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yaş töreninde konuştu. 

"Maalesef FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyorum" diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Bazıları zaman zaman gelip ağlıyorlar. Kusura bakmayın. Bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor. Ama şunu bir ilke olarak söylüyorum; acırsak acınacak hale geliriz." 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"FETÖ'nün en başından beri en çok örgütlendiği, en çok önem verdiği yerlerin emniyet, ordu, yargı ve milli eğitim olduğunu görüyoruz. Emniyetten ihraç edilenlerin sayısı 31 bini, ordudan 15 bini, yargıdan da ihraç edilenlerin sayısı 4 binden fazladır. Maalesef FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan tam olarak temizleyemediğimizi düşünüyorum. Bazıları zaman zaman gelip ağlıyorlar, kusura bakmayın. Bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor. Ama şunu bir ilke olarak söylüyorum; acırsak acınacak hale geliriz."