FIFA’dan Giuliano'ya müjde. 4,5 milyon euro alacak

FIFA’dan Giuliano'ya müjde. 4,5 milyon euro alacak
Medipol Başakşehir forması giyen Giuliano de Paula'nın alacakları sebebiyle eski kulübü Al-Nasr'a açtığı davayı kazandığı ve FIFA'nın Brezilyalı oyuncuya Suudi ekibi tarafından 4.5 milyon euro tazminat ödenmesine hükmettiği iddia edildi.

Medipol Başakşehir forması giyen Giuliano de Paula''nın alacakları sebebiyle eski kulübü Al-Nasr''a açtığı davayı kazandığı ve FIFA''nın Brezilyalı oyuncuya Suudi ekibi tarafından 4.5 milyon euro tazminat ödenmesine hükmettiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Giuliano de Paula, alacakları sebebiyle eski kulübü Al-Nasr''a açtığı davayı kazandı.

Hürriyet’te yer alan Saudi Al-Riyadiah Gazetesi''nin haberine göre; FIFA, alacakları nedeniyle eski takımı Al-Nasr''a açtığı davada Brezilyalı futbolcuyu haklı buldu ve kulübün 4.5 milyon euro tazminat ödemesine hükmetti.

Henüz nihai karara bağlanmayan davaya ilişkin Al-Nasr kulübünün temyiz hakkı bulunuyor. Suudi temsilcisi, yasal süreç kapsamında belirlenen tarihler arasında söz konusu tazminat kararına itiraz edebilir.

Ancak belirlenen sürenin dolması halinde Al-Nasr''ın itiraz hakkı geçerliliğini yitirecek. Gelen haberlere göre de Suudi ekibi henüz resmi olarak itiraz sürecini başlatmadı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Al-Nasr, bahsi geçen tazminatı ödememek için Giuliano de Paula''nın maaşını zamanında aldığını ve Brezilyalı oyuncuya herhangi bir borcunun olmadığını ispatlamak zorunda.

Suudi takımının yalnızca eski oyuncularına yaklaşık 49 milyon euro borcu olduğunu iddia ediliyor.