Fikret Orman: “Hakem maçı katletti”

Fikret Orman: “Hakem maçı katletti”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray derbisinin hakemi Bülent Yıldırım’a sert tepki gösterirken, Yıldırım’ın maçı katlettiğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, oyunu kullandıktan sonra Galatasaray maçıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Orman, Galatasaray derbisinin hakemi Bülent Yıldırım’ın maçı katlettiğini söyledi.

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

“Bugün son kongrem. 3 dönemden fazla başkan olunamıyor. Dün kongre söylediğim bir söz, farklı yerlere çekilmeye çalışıyor. Niyetim o değildi. Benim 2 tane kızım var, bütün bayanlardan özür diliyorum. Beşiktaş'ın bütün şampiyonlukları berraktır. Benimle birlikte gelen 2 şampiyonluk da böyle olmuştu. Ben üsluplu konuşuyorum ama bundan ne taraftarım memnun oluyor ne de kamuoyu memnun oluyor. Bu hakemlerle bu futbol bir yere gelmez. Temizlik yapmayan MHK, bugün için söylemiyorum sezon sonu için söylüyorum. Bunları temizlemezlerse durmasınlar, gitsinler! Çok ağır söylemek mümkün, ben de yapabilirim ama futbolun marka değerine hizmet etmeyiz. Dün gördük! Maça çıkmadan kafasında maçı oynayan hakemler ile bu iş olmaz. MHK bunları temizlemezse o koltukta oturmasın. Bu hakemlerin bir an önce Türk futbolundan temizlenmesi lazım! VAR odasında Galatasaraylı yöneticiler olsa böyle kararlar veremez.”

“VAR HAKEMİ FUTBOLU BİLMİYOR”

“Beşiktaş camiası böyle şampiyonlukları istemez zaten. Yazık. VAR hakemi futbolu bilmiyor. Neden hakemi çağırdığını bilmiyor. Bizim kimseyle kişisel sorunumuz yok. Bir Aziz Bey vardı. O bizle uğraşıyordu biz de onla uğraştık. Beşiktaş camiası böyle şampiyonluk istemez zaten! Bülent Yıldırım'ın yaptıklarını kimse yapmadı! Bülent şimdi TFF'den birilerini araya koyup, "Bülent maç alsın, Bülent iyi çocuk" dedirtiyor! Ne iyi çocuğa ya! Ben yabancı hakem taraftarı değilim ama geçiş döneminde yurt dışından hakem getirsinler. Bu yaşlı ve kötü hakemleri göndereceklerse fark etmez. Bülent Yıldırım tecrübesinde bir hakem gelip de o hataları yapar mı! Bülent'in yaptığı hataları kimse yemiyor!”

BUNLARIN SİLİNİP GİTMESİ LAZIM

“Ben, yorumcular, futbol adamları, MHK yemiyor! Oradaki yediğimiz golleri Beşiktaş yememesi lazım ama 2-0'dan sonra Beşiktaş lehine eyyam yapıyor! Geldi maçı katletti. Herkes gördü bunları. Bunların silinip gitmesi lazım. TFF'yi yönetecekler adam gibi yönetecekler. Bir gecede Caner için kurallar değişti, 20 gündür hakem sayısı artırılamıyor. Bu işe aday olacaklar çalışmak için gelmeli. TFF zaman geçirmek için gelinen bir yer değildir.”