Fileler golle cüzdanlar parayla dolacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Fileler golle cüzdanlar parayla dolacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Futbol seyircisiz de olsa devam ediyor. Düşük oranlar bahisçilerin canını sıkarken, düzelmesini beklediklerini her fırsatta dile getiriyorlar. Daha öncede yazdım. iddaa'dan kazandığınız parayı almanız kesin. Sizlere yine yüksek oranlı maçlar vereceğim. 3 TL'lik kuponun tutması halinde tutturdum demeye değecek oranlı maçlar tercihim oluyor.  

3 TL'ye 15 liraya kazanacak kuponlar yapmadığımın farkındasınızdır. Bugün de aynı şeyi yapacağım. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Galatasaray-Antalyaspor (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.15)

Süper Lig'in 16'ncı haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fraport TAV Antalyaspor'da, 7 oyuncu sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Akdeniz ekibinde Ufuk Akyol, Bahadır Öztürk, Armel Drole, Serdar Gürler, Ali Eren İyican, Adis Jahovic ve Sidney Sam, Galatasaray maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Lider Galatasaray, Göztepe ve Trabzonspor maçlarından 3 puanı hanesine yazdırdı. İstanbul ekibi sahasında oynadığı 7 maçın 4'ünü kazandı. Rakip Antalyaspor ise deplasmanda henüz galibiyet alamadı. Bu maçta da alacağını sanmıyorum. Galatasaray bu maça da baskılı başlayacaktır. İlk yarıda 2 gol olacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol- Oran: 2.15)

Bayern Münih-Mainz (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol- Oran: 2.65)

13 maçta 30 puan toplayan ve liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, sahasındaki 6 maçın 4'ünü kazandı 2'sinde de berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 23 gol atıp, 8 gol yedi.

Mainz ise 18 takımlı ligde 17. sırada bulunuyor. 6 deplasman maçının 4'ünü kaybetti, 1'ini kazandı. Bu karşılaşmalarda 6 gol atıp, 13 gol yedi. Ben bu karşılaşmada ilk yarıda 3 gol olacağını düşünüyorum. Bayern'i geçen hafta Lewandowski 2 gol atarak liderlik koltuğuna oturtmuştu. Bu maçta da fileleri havalandırır. 2 takımın son iki maçı da gollü geçti. Bayern sahasındaki maçı 6-1 deplasmandaki karşılaşmayı da 3-1 kazandı. İlk yarıda 3 gol atılacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol- Oran: 2.65)

Alanyaspor-Başakşehir (Tahmin: 0- Oran: 3.25)

Geçen sezonun şampiyonu Başakşehir yokları oynuyor. 21 takımlı ligde 16. sıradalar. 7 deplasman maçının 4'ünü kaybetti. Birinde de berabere kaldılar. Son maçında Kasımpaşa ile evinde berabere kalan Başakşehir bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Alanyaspor ise sahasındaki 7 maçın 5'ini kazandı. Henüz iç sahada mağlubiyeti yok. Onlar da bu maça 3 puan parolasıyla çıkacak. Ama ben dengelerin bozulmayacağını düşünüyorum. Tahminim. Beraberlik (Tahmin: 0- Oran: 3.25)

Hatay-Konyaspor (Tahmin: 1- Oran: 2.05)

Hatayspor sahasında oynadığı 7 maçın 4'ünü kazanıp 2'sinde berabere kaldı. 14 maçta 24 puan topladı. Hatay'da Gökhan Karadeniz cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Konyaspor'da ise sakat futbolcuların çokluğu dikkat çekiyor. Bu maçta galibeyete yakın olan taraf Hatayspor. (Tahmin: 1- Oran: 2.05)

Chelsea-Manchester City (Tahmin: 0- Oran: 3.30)

İngiltere'de sonucu merakla başlanan karşılaşmanın başında yer alıyor Chelsea-Manchester City maçı. Chelsea sahasında oynadığı 8 maçın 4'ünü kazandı 1'ini kaybetti. Manchester City ise 7 deplasman maçının 3'ünde berabere kalırken, 3'ünü de kazandı. Bu maçta beraberlik tercihim. (Tahmin: 0- Oran: 3.30)

Toplam oran: 125.26. Oranlar değişiklik gösterebilir. Hepinize bol şanslar