Fileler ilk yarı havalanacak kuponlar tutacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Fileler ilk yarı havalanacak kuponlar tutacak. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Hafta arasında oynanan karşılaşmalardan sonra futbolcular fazla dinlenme zamanı bulamadan bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalara kendilerini hazırlamak zorunda kaldı. Yorgunluktan kaynaklanacak hatalardan dolayı fazla gol atılacak bir hafta geçireceğimize inanıyorum.

Hangi takım atarsa atsın golsüz maçların keyfi gollü karşılaşmalar kadar çıkmıyor. Boşuna denmemiş futbolun meyvesi goldür diye...

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Galatasaray-Gençlerbirliği (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.20)

Son 2 haftada 5 puan kaybeden Galatasaray, Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Galatasaray için bu maç adeta yeni bir sayfa açma karşılaşması. Sarı-kırmızılı ekip ilk yarıda kopartamadığı karşılaşmalarda yokları oynuyor. Çok ama çok zorlanıyor. Defans ise kontrataklarda ne yapacağını bilemiyor. Burada tek bir futbolcuyu ayırıyorum o da tahmin edeceğiniz gibi Marcao. Kritik hamleleriyle adeta "Ben bu defansın adamıyım" diyor. Fatih Terim kulağıma gelenlere göre takımı epeyce fırçalamış. Yaralı aslan bu maçta istediği skoru ilk yarıda elde eder. Aksi halde kapalı savunmayı açmak için çok ter döker.

Ligin zayıf ekiplerinden Gençlerbirliği bu maça en az bir puan almak için çıkacaktır. O puan da mucize olarak adlandırılabilir. Çünkü bu takım küme düşmeme mücadelesi verir. Galatasaray'da Emre Kılınç, Ömer Bayram cezalı, Feghouli, Falcao, Omar sakat. Bu kadar eksik yedek kulübesi zengin olan Galatasaray'ı fazla etkilemez. Marcao ve Arda takımdaki yerine alacak.

Gençlerbirliği'nde ise Sio cezalı Salih Dursun, Ömürcan, Halil İbrahim, Angelo ve Stancu sakat. Ben yaralı aslanın ilk yarıda işi bitireceğini düşünüyorum. Kontrataklardan pozisyon bulacaktır. Tahminim ilk yarı 2 gol olacağı yönünde. Zaten hafta arası oynanan Konyaspor maçında da ilk yarı 2 gol olmuştu. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol Oran: 2.20)

Monaco-Angers (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)

Fransa Ligi'nde fazla gol olamaz düşüncesi her zaman dile getirilir. Ama ben bu tezin bu maçta çürüyeceğini düşünüyorum. Monaco sahasında oynadığı 9 maçın 5'ini kazandı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 20 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü. 

Angers ise 9 dış saha maçında 16 gol atıp 15 gol yedi. Bana göre ilk yarıda ağlar 2 kez sarsılır. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol. Oran: 2.25)

Paris Saint Germain-Brest (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol. Oran: 2.90)

Paris Saint Germain ile Brest maçının çok gollü geçeceğini düşünüyorum. Paris Saint Germain sahasında oynadığı 9 maçın 6'sını kazandı. Bu karşılaşmalarda 22 gol atıp, 5 gol yedi. Brest ise deplasmanlarda oynadığı 9 karşılaşmanın 2'sin kazandı. Bu maçlarda 11 gol atıp, 17 gol yedi. Bu maçta ilk yarıda 3 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 2.5 gol. Oran: 2.90)

Karagümrük-Konyaspor (Tahmin: 1. Oran: 2.15)

Karagümrük ve Konyaspor karşılaşması seyir açısından zevkli bir karşılaşma olacaktır. İki takımda da çok eksik var. Denk bir mücadele geçecek gibi görünse de 8 deplasman maçından henüz galibiyet çıkaramayan ama evinde aslana dönen Karagümrük bu karşılaşmada varını yoğunu ortaya kayacaktır.
Konyaspor Galatasaray'ı 4 golle geçti. Fakat futbolcular adeta zafer sarhoşuna döndü. Bu maça nasıl motive olurlar bilemiyorum. Karagümrük galibiyete yakın olan taraf. (Tahmin: 1. Oran: 2.15)

Sivasspor-Gaziantep (Tahmin: 1. Oran: 1.90)

Sivaspor sahasında oynadığı 8 maçın sadece 1'ini kazanabildi. Denizlispor ise 8 deplasman maçının 2'sini kazandı. Bu maçta Denizlispor'u eksikler düşündürüyor. Dicko, Biyik, Sousa, Morais, Tosca belki Maxim bile yok. Sivasspor kazanır. (Tahmin: 1. Oran: 1.90)

Toplam oran: 58.64. Oranlar değişikli gösterebilir. Bol şanslar.