Fırtına yüzünden caminin minaresi uçtu

Fırtına yüzünden caminin minaresi uçtu
Akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınada, bir caminin 24 yıllık minaresi yıkıldı. Minarenin, elektrik trafosunun üzerine devrilmesi sonucu mahalledeki tüm evlerin elektriği kesildi.

Adana genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına, yaşamı olumsuz etkiledi. Saat 18.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Cırıklı Mahallesi'ndeki caminin minaresi büyük bir gürültü ile yıkıldı.
Olay sırasında sokakta kimsenin bulunmaması, olası yaralanma ve can kaybını engelledi. Ancak, minarenin elektrik trafosunun üzerine devrilmesi nedeniyle mahalledeki tüm evlerin elektriği kesildi. Mahalle Muhtarı Emin Memiş ve mahalle sakinleri, kaza riskine karşı minareye ait molozlarının savrulduğu bölgeyi şeritle çevirerek, önlem aldı.
Maddi zararın gün ağarınca netleşeceği belirtilirken, TEDAŞ yetkilileri ise mahalleye elektrik vermek için çalışma başlattı. adanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto1.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto2.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto3.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto4.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto5.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto6.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto7.jpgadanada-firtinada-yikilan-caminin-minaresi-trafonun-uzerine-devrildi-8093-dhaphoto7.jpgDHA