Nusret'e 'kazık hesap' tepkisi

Nusret'e 'kazık hesap' tepkisi
Kendine has tarzıyla tanınan Nusret Gökçe'nin Londra'nın merkezinde açtığı yeni restoranındaki fiyatlar tepkileri çekti.

Kendine has ''tuz serpme'' (saltbae) hareketiyle ününü ülke dışına taşıyan ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, şimdi de Londra''nın merkezinde restoran açıyor.

ABD, İspanya, Dubai ve Yunanistan''da işletmeleri bulunan Nusret Gökçe, Londra''da açacağı yeni mekandaki fiyatlar, büyük tepki çekti.

FİYATLAR TEPKİ ÇEKTİ

38 yaşındaki Gökçe''nin Londra''daki restorandaki yemek fiyatları, daha önce Emre Mor''un menajerliğini de yapan Muzzi Özcan tarafından sert eleştirilere maruz kaldı.

Muzzi Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Nusr-et Londra, hayatımda ödediğim en gereksiz yemek! Milli dedik, milli gurumuz dedik, 3 tane Burger 3,600 TL!" ifadelerini kullandı.

“MALİYE TAKİP EDİYOR MU?”

Gazeteci İsmail Er de fiyatlara farklı bir bakış açısıyla tepki gösterdi

Er, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Nusret, 3 hamburgere 3 bin 600 TL fiş kesmiş! Adam kime nasıl hesap keseceğini biliyor! Futbol menajerine koymaz da! Nusret''e gidenleri maliye takip ediyor mu ya da MASAK! Nusret''in bu fiyatlarla Türkiye''de vergi rekortmeni olması gerekir!”

İlgili Haberler