Flaş… Flaş… DEVA Partisi’nden gündem yaratacak Devlet Bahçeli iddiası

Flaş… Flaş… DEVA Partisi’nden gündem yaratacak Devlet Bahçeli iddiası
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklamalarını değerlendirerek, “Yarın tersini açıklasa da kimse şaşırmaz. Sayın Bahçeli'nin tutumuna, iktidarın büyük ortağı da güven duymamaktadır” ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AKP’den istifa ederek DEVA Partisi’ne geçen Mustafa Yeneroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi erken seçime sürükleme kara propagandasına kulak asılmayacak, milletvekili seçimleri 2023 Haziran'da yapılacaktır" ifadesini değerlendirerek, “Sayın Bahçeli'nin tutumuna, iktidarın büyük ortağı da güven duymamaktadır. İktidarın da güven duymayacağı bu açıklamalara muhalefetin ciddiye almasını beklemek bence gerçekçi değildir” şeklinde konuştu.

Yeneroğlu Bahçeli’nin açıklamalarını şöyle değerlendirdi:

"Sayın Bahçeli'nin geçmişteki açıklamalarını da biliyoruz. Yarın tersini açıklasa da kimse şaşırmaz. Sayın Bahçeli'nin tutumuna, iktidarın büyük ortağı da güven duymamaktadır. İktidarın da güven duymayacağı bu açıklamalara muhalefetin ciddiye almasını beklemek bence gerçekçi değildir. Bizi ilgilendirmiyor, işimize bakıyoruz. İktidarın daha 3 yıllık bir görev süresi var. Milletimizin verdiği bu görev süresini dikkate almadan erken seçime gitmek demek, 'ben bu hizmeti yerine getiremiyorum, ben bu görevi yerine getiremiyorum' demektir. İktidar bu noktaya gelmişse, seçimlere gitme noktasında bir intihar teşebbüsü ortaya koymak istiyorsa buyursun. Biz buna hazır olacağız mutlaka"