Flaş... Flaş... Kemal Kılıçdaroğlu "Nasıl bir darbe planlıyorsunuz?" sorusuna böyle yanıt verdi

Flaş... Flaş... Kemal Kılıçdaroğlu "Nasıl bir darbe planlıyorsunuz?" sorusuna böyle yanıt verdi
Yeniçağ'a açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, Orhan Uğuroğlu'dan ironik bir darbe sorusu geldi.

Yeniçağ TV canlı yayınında Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'nun sorularını yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, darbe tartışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, "Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde bir iktidar değişikliğini, hatta bir sistem değişikliğini görüyorum" sözleriyle 'darbe' imasında bulunduğu iddia edilerek CHP'lilere yönelik bir eleştiri dalgası başlamasının ardından Orhan Uğuroğlu, konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ironik bir soru yöneltti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Uğuroğlu'nun, "Nasıl bir darbe planlıyorsunuz?" sorusuna, "Demokrasiyi getireceğiz bu ülkeye" yanıtını verdi.

Sözlerinin devamında, "Bizim ordumuz yok milletimiz var. Darbelerin bize getirdiği büyük sıkıntıları biz biliyoruz. CHP’nin ödediği bedelleri de biliyoruz. Bu tamamen yapay bir gündem. Türkiye’yi yönetemiyorlar. Milyonlarca insanımız işsiz" diyen Kılıçdaroğlu, "halkın iradesinin en büyük irade olduğunu" vurguladı.