Müslüme olayında kan donduran gerçek! Dedesi babası çıktı

Müslüme olayında kan donduran gerçek! Dedesi babası çıktı
Flaş... Flaş... Mersin'de kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan Müslüme'nin gerçek babası, cinayet şüphesi ile tutuklanan 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal çıktı. 

Mersin''in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cesedi 10 gün sonra bulunan Müslüme Yağal''ın (3) ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı. 

BABASI DEDESİ ÇIKTI

Müslüme''nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme''nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu. 3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım''da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. 

DELİLLER ''İSTİSMAR'' DA OLDUĞU YÖNÜNDE

Güvenlik Uzmanı eski Polis müdürü Feramuz Erdin dün konuyla ilgili delillerin Müslüme''nin dedesi tarafından istismar edilip öldürüldüğünü gösterdiğini; ama soruşturmanın devam ettiğini bildirmişti.

ANNE YAĞAL: NEDEN TUTUKLANDI, BİLMİYORUM

Müslüme''nin cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı. Anneanne Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Şüpheli sıfatıyla gözaltında ve karakolda 3 gece geçiren şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 22 Kasım''da adliyeye sevk edildi. Müslüme''nin ölümünde ''şüpheli'' sıfatıyla sevk işlemi yapılan dede Hasan Yağal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 7 aile üyesi ise savcılıkça serbest bırakıldı.

DRONLA ARAMALARI TAKİP ETMİŞ

Müslüme’nin cinayet şüphelisi dede Hasan Yağal’ın, küçük kızı bulunması için AKUT''a ait dronla yapılan arama çalışmalarını monitörden izleyerek, takip ettiği ortaya çıktı. Bu süreçte basın mensuplarına açıklama da yapan Hasan Yağal, "O günden beri sağ olsun devletimiz, tüm gücüyle arıyor ama yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı" demişti. 

İlgili Haberler