Serdar Ortaç Beşiktaşlılar'dan özür diledi

Serdar Ortaç Beşiktaşlılar'dan özür diledi
Şarkıcı Serdar Ortaç Beşiktaş - Adana Demirspor maçı sonrasında sahnede söyledikleri yüzünden siyah beyazlı camiadan özür diledi.

Süper Lig''in 6''ncı haftasında Beşiktaş, evinde Adana Demirspor''u konuk etmiş ve 3-0 önde olduğu karşılaşmadan 3-3''lük skorla ayrılmıştı. Serdar Ortaç, Adana konseri sırasında Beşiktaş hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle tepkilerin odağında yer almıştı.

Ortaç, kendisini izleyenler tarafından da videoya çekilen konuşmasında argo bir hareket eşliğinde şu sözleri sarf etti:

"Bazı masalar... Işıkları açın... Telefondan bana gösteriyor... Adana Demirspor.... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz."

Beşiktaş Kulübü ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ünlü şarkıcı hakkında hukuki süreç başlattıklarını duyurmuştu. Beşiktaş Kulübü''nde yapılan açıklama şu şekilde:

Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.

"ADANA''YI GAZA GETİREYİM DERKEN BEŞİKTAŞ''I SİNİRLENDİRDİM"

Tüm yaşananlar üzerine Ortaç, Instagram''da bir özür paylaşımı yaptı. 51 yaşındaki şarkıcı, yayınladığı videoda, "O gece Adana''da konserim vardı. Seyircilerden biri telefonunu gösterdi. Israrla ''Bunu söyle abi'' dedi, ben söyledim. Kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Futbola bakmam bile. Adana''yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim" dedi.

Popçu, "Beşiktaş büyük bir camiadır, Sergen (Yalçın) en az 30 senelik dostum, bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür diliyorum. Yapacak bir şey yok artık, laf ağızdan çıktı. Adana da beni afetsin, Beşiktaş da inşallah" açıklamasına yer verdi.

İlgili Haberler