Flash TV’ye üst düzey transfer! İkinci ismi belli oldu

Flash TV’ye üst düzey transfer! İkinci ismi belli oldu
Flaş TV yayın hayatına 2019 yılında son vermişti. Şimdilerde geri dönmeye hazırlanan kanala üst düzey bir transfer gerçekleşti.

28 Şubat 2019’da yayın hayatına son veren Flash TV, geri dönmeye hazırlanıyor. Eski yayın anlayışını terk eden, haber ve mizahın iç içe olacağı yepyeni bir formatla geri dönecek olan kanal bugün gerçekleştirilen transferle konuşuluyor.

TV DÜNYASININ TANINMIŞ İSMİ

Medyaradar''ın haberine göre, Habercilikte marka isimlerin konuşulduğu Flash TV’nin, Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna yılların deneyimli gazeteci Hakan Aygün oturmuştu. Ünlü habercinin ‘Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığına’ ise televizyon dünyasından tanınmış bir gazeteci getirildi.

DENEYİMLİ İSİM TECRÜBELERİNİ AKTARACAK

Gündüz kuşağı programlarının deneyimli ismi Savaş Kalafat, Flash TV’nin Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak görev yapacak ve tecrübelerini aktaracak.

SAVAŞ KALAFAT KİMDİR?

Asker bir ailenin evladı olarak 1960 yılında dünyaya gelen, Savaş Kalafat aslen Rize’lidir. Evli ve bu evliliğinden bir kızı, birde oğlu vardır.

Türkiye’nin en büyük gazetelerinde (Hürriyet, Akşam, Star, Tercüman, Hafta Sonu, Sole) köşe yazarlığı ve genel yayın yönetmenliği yapmış olan Savaş Kalafat bütün TV kanallarında çeşitli TV programlarını gerçekleştirmiş, gerek yazılı gerek görsel medyada önemli projelerin kritik noktalarında yönetici olarak görev yapmıştır…

Magazin dünyasının en ünlü gazetecilerindendir. Geçmişten günümüze şekil ve içerik olarak kendisine ait olan 100’ün üzerinde programı mevcuttur. Medya geçmişinin büyük bir bölümünü magazin gazeteciliği üzerine sürdürmüştür.