Fonseca: Daha zor maçları kazandık

Fonseca: Daha zor maçları kazandık
Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın rövanşında yarın son dakikaya kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Fonseca, karşılaşmanın yapılacağı Municipal Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına, Karadağlı futbolcu Nikola Vukcevic ile katıldı.
Portekizli teknik adam, rövanş öncesi Fenerbahçe'nin avantajlı olduğunu kaydederek, "Buradaki maç daha önemli. Turu atlayan takım çeyrek finale çıkacak. Gelecek adına önemli bir maç. Her zamanki gibi çıkıp oynayacağız. Fenerbahçe çok avantajlı ve güçlü bir takım. Evimizde çok daha zorlu maçlar gördük ve kazandık. Bütün gücümüzle yarın son dakikaya kadar kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu. 
Portekiz Ligi'nde Belenenses'e 3-0 yenildikleri maçın kimseyi yanıltmaması gerektiğini aktaran Fonseca, "Elimizden geleni yapacağız. Defansın yanı sıra atak futbolu da oynayacağız. Defansı güçlü tutup Fenerbahçe'ye fırsat vermemeye çalışacağız. Bulduğumuz fırsatları da değerlendirmeliyiz. Fenerbahçe'nin hem savunmada hem de hücumda güçlü olduğunu biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 
Bragalı futbolcu Vukcevic ise yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Sahamızda çok zorlu maçlarda galip geldik. Bütün gücümüzle yarın oynayıp kazanacağız" ifadelerini kullandı. 
 

BRAGA'NIN MUHTEMEL 11'İ

Teknik direktör Fonseca'nın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde:
Matheus, Baiano, Ricardo Ferreira (Boly), Andre Pinto, Marcelo Goiano, Josue, Nikola Vukcevic, Mauro, Rafa Silva, Ahmed Hassan, Nikola Stoiljkovic