Ali Koç'tan bomba açıklamalar

Ali Koç'tan bomba açıklamalar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı televizyon programında taraftarlar tarafından merakla beklenen konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Haber Global''de yayınlanan Az Önce Konuştum isimli programa konuk oldu.

Koç, beklenen santrfor transfer ile ilgili, "Yabancı bir santrforumuz var. Temennimiz 2 Eylül''e yetişmesi" ifadelerini kullandı.

Takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili, "Caulker ile oynamak istediği için yollarımızı ayıracağız. Çin''den çok iyi bir teklif var. Onu değerlendirmiyor şu an. Türkiye''den çok iyi teklifler var. Konuyu kişiselleştirdiği için belli şartlar önümüze sunuyor. Şu an yollarımızı ayıracağımız ama sorun çıkaran oyuncular var. Sorun çıkarana sorun çıkarırız. 1 tanesi için hatırı sayılır bonservis alıyorduk. Gitmem diye tutturdu. UEFA ile sorunlarımızı da çözecekti" dedi.

Halil Dervişoğlu ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Koç, "Halil, ''Bonservisimi alırsanız Fenerbahçe''de oynamak isterim'' dedi. Bizim FFP yüzünden kulübünün istediği şartları vermemiz mümkün değildi. Kiralık olarak Galatasaray''a gitmesi daha uygundu. Uzun süredir Galatasaray''ı beklemiş. Şansı bol olsun. İyi bir aileden geliyor. Yolu açık olsun. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Bir dönem çıkan Dorukhan Toköz haberleri ile ilgili konuşan Koç, "Dorukhan, Beşiktaş''la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. Teknik kadromuz çok beğeniyordu. İlgilenebileceğimizi söyledim. Ahmet Nur Çebi, ''Ocak ayında size gelirse gönül koyarım'' dedi. Ahmet Nur Çebi, Dorukhan karşılığında milli takımda oynayan, sözleşmesinin bitmesine 4 yıl olan bir oyuncuyu istedi. Ben de bunu anlatamayız dedim. Biz de bir daha oyuncuyu düşünmedik" ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında problem olduğuna dair çıkan haberler ile ilgili de konuşan Koç, "Mesut ve hoca arasında problem var diye bir hava yaratılıyor. Hocamız son maçta Muhammed tercihini yaptı, kimse ismi var diye oynamayacak. Hoca, sistemini Mesut ekseninde çizdi. Hocadan bana gelen bir şey yok, Mesut''tan da yok" dedi.

Şampiyonluk sayıları ile ilgili konuşan Koç, "Şampiyonlukları inkar etmek, cumhuriyet tarihini inkar etmek demektir. 1959 sonrasında kullanılan sayılma mantığı, dünyanın hiçbir yerinde kullanılmıyor. 1959 öncesinde 2 şampiyonluk Beşiktaş''a verildi, bu doğru ama diğerlerine de verilmesi gerekir" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler