FOX Haber'in yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Açıkladılar

FOX Haber'in yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Açıkladılar
FOX Haber’in herkesin merakla beklediği yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Selçuk Tepeli ve İsmail Küçükkaya, 30 Ağustos'ta FOX ekranlara geri dönüyor.

Açıkladılar Selçuk Tepeli ile İsmail Küçükkaya geri dönüyor

FOX Ana Haber''in yeni sezon tanıtımı da ekranda yayınlanmaya başladı. "Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber” ve “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” 30 Ağustos’tan itibaren yeniden FOX ekranlarında olacak.

Selçuk Tepeli ile İsmail Küçükkaya’nın yer aldığı FOX Ana Haber tanıtımında, FOX muhabirlerinin geçtiğimiz dönemde gündeme damgasını vuran haberlerinden kesitler ekrana geldi.

Tanıtımda FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, yılın 365 günü etkili ve tarafsız bültenler yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Yeni yayın döneminde yine sormaya, sorgulamaya ve saklamamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye''nin en çok izlenen ana haber sunucusu reyting rekortmesi Fatih Portakal''ın ayrılmasından sonra FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, bu görev için Selçuk Tepeli''yi transfer etmişti. Selçuk Tepeli de yüksek reytingleri ile Fatih Portakal’ı aratmadı.

Selçuk Tepeli ekranlara yaz arası vermesinin ardından onun yerine yaz döneminde ana haber bültenini Gülbin Tosun sunmuştu.

 

İlgili Haberler