FOX TV açıkladı. Anıtkabir'deki Erdoğan sloganlarının sırrı ortaya çıktı

FOX TV açıkladı. Anıtkabir'deki Erdoğan sloganlarının sırrı ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlığında 29 Ekim dolayısıyla devlet erkanının Anıtkabir'e gittiği törende "Erdoğan" sloganları atılması tepkilere neden olmuştu. O sloganları atanların liste ile içeri alındığı ve ellerinde liste olan sivil görünümlü kişilerin içeri girenlere talimatlar verdiği görüntüler ortaya çıktı.

FOX TV'de yer alan habere göre, dün 29 Ekim töreni için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan atan vatandaşlar içeriye liste ile alındı ve tören sonunda Ata'nın mozolesini ziyaret etmeden çıkıp gitti.

Söz konusu kişilerin Anıtkabir'e Cumhurbaşkanlığı korumaları ve bazı sivil görünümlü kişilerin ellerinde bulunan liste ile tek tek alındığı görüntüler ise törenin ardından gündeme geldi. FOX TV'nin yayınladığı görüntülerde elinde liste ile girişleri kontrol eden kişinin içeriye de girerek vatandaşlara bazı talimatlarda bulunduğu görülüyor.

Törene gelen heyetin Atatürk'ün ebedi istirahatgahından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçişi sırasında bir grup Erdoğan’ı alkışlarken vatandaşların arasından "Seni seviyoruz reis", "Dik dur", "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atması tartışmalara neden oldu.

Son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen resmi törende de AKP Ankara İl Başkanlığına üye bir grup "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atmış ve bazı vatandaşlar tarafından bu durum eleştirilmişti.

İlgili Haberler