FOX TV’de Selçuk Tepeli rüzgarı esiyor. Bu sefer de TEM’deki paralı otoyol numarasını açıkladı

FOX TV’de Selçuk Tepeli rüzgarı esiyor. Bu sefer de TEM’deki paralı otoyol numarasını açıkladı
Fox TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, Mahmutbey- Kınalı arasındaki asfalt çalışmasının aylardır sürdüğüne ve binlerce vatandaşın bu nedenle trafikte mağdur olduğuna dikkat çekti. Tepeli, yol çalışmasını eleştirirken inanmak istemediği bir iddiayı da gündeme getirdi.

Fox TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, dün akşam sunduğu bültenin kapanışında Mahmutbey-Kınalı arasında aylardır süren asfalt çalışmasını eleştirdi.

Çalışmayı Ulaştırma Bakanlığı’nın yürüttüğünü hatırlatan Tepeli, "Kuzey Marmara otoyoluna insanları yönlendirmek için yapıldığına dair bir iddia var ama buna inanmak istemiyorum. Yol üç şeride çıkarılabilecek durumda ama yapılmıyor." İfadelerini kullandı.

Tepeli’nin açıklamaları şu şekilde:

"İstanbul’da herkesin bildiği TEM otoyolu var bir asfalt çalışması var Ulaştırma Bakanlığı yapıyor. Yazlığına, köyüne giden insanlar daraltılan yol yüzünden saatlerce trafikte bekliyor. Böyle bir çalışmaya gerek var mı? Orası tartışılır. Kuzey Marmara otoyoluna insanları yönlendirmek için yapıldığına dair bir iddia var ama buna inanmak istemiyorum. Yol üç şeride çıkarılabilecek durumda ama yapılmıyor. İnsanlar iki şeride hapsediliyor. Bunu neden kimse düşünmüyor."