FOX TV'den ayrıldığı iddia edilen Fatih Portakal açıklama yaptı: Eşi ile birlikte fotoğrafının altına bakın ne yazdı

FOX TV'den ayrıldığı iddia edilen Fatih Portakal açıklama yaptı: Eşi ile birlikte fotoğrafının altına bakın ne yazdı
Gazeteci Fatih Portakal’ın FOX TV’den ayrıldığı iddia edildi. Portakal, son olarak sosyal medya hesabından eşi ile olan fotoğrafını paylaştı.

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın kanal ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

Sosyal medyada da dolaşan iddia hakkında, Habertürk TV canlı yayınında konuşan Sözcü yazarı Deniz Zeyrek ve gazeteci İsmail Saymaz'dan da bilgi geldi. İki isim de ellerinde, Portakal'ın FOX TV ile yollarını ayırdığına dair bilgi olduğunu aktardı. 

ek1-002.jpg

Fatih Portakal, Insagram hesabından "Kesilmeyen rüzgar eşliğinde ‘Pazar keyfi’..." notuyla eşi Armağan Portakal ile fotoğrafını paylaştı.

 

fatih-yeni.jpg

 

1ek.jpg

 

"KESİNLİKLE YANLIŞ HABER"

Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve Portakal'ın FOX TV'den kesinlikle ayrılmadığını söyledi. Uğuroğlu, söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

İnanmayın. Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrıldığına ilişkin haberler var... FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum... Kesinlikle yanlış haber Fatih Portakal FOX TV'de izin bitişi görevine devam edecek...

orhan-uguroglu.jpg

 

Medya Radar’ın haberine göre de, FOX’un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’ün, ünlü sunucuyu vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı belirtildi.

“ARTIK YORULDUM”

Fatih Portakal istifa sebebi olarak ‘yorulmasını’ gösterdi. Doğan Şentürk’e “Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum” dedi.

Fatih Portakal’ın istifasını hafta içinde FOX TV resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracak. Portakal,  vedasını ana haber bülteninde yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacak.

Fox TV’nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

İlgili Haberler