FOX TV'nin sevilen dizisi ile ilgili yeni gelişme

FOX TV'nin sevilen dizisi ile ilgili yeni gelişme
FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Savaşçı’ya ünlü bir isim daha katıldı. Cem Kurtoğlu, 'Mösyö' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

FOX TV ekranlarında yayın tarihi merakla beklenen Savaşçı dizisinin çekimleri Eskişehir’de devam ediyordu. Berk Oktay’ın ayrılığının ardından kadrosunu art arda güçlü isimlerle dolduran Savaşçı’ya yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Medya Radar'ın haberine göre; 'Savaşçı'ya geçtiğimiz günlerde Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Ediz Hun, usta oyuncu Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Güneş Zavrak katılmıştı.

KADRODA KİMLER YOK Kİ

Çekimleri son hız devam eden ve büyük merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

KISA SÜRE SONRA İZLEYİCİ KARŞISINDA

Yapımcılığını Limon Yapım/Hayri Aslan’ın,  yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”, 5. Sezonuyla yakında izleyicileriyle buluşacak.