FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişme

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişme
FOX TV ekranlarının merakla beklenen dizisi Savaşçı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kısa bir süre sonra ekranda olacağı öğrenilen dizinin Eskişehir'deki setinden yeni fotoğraflar geldi.

FOX TV ekranlarında 5 sezondan bu yana yayınlanan ve milyonları ekranlara kilitleyen Savaşçı dizisinde, Berk Oktay'ın ayrılığının ardından neler olacağı merakla bekleniyordu. Ancak dizi, kadrosunu güçlendirerek yola devam ediyor. 

Savaşçı'nın Eskişehir'de devam eden çekimlerinden yeni fotoğraflar da geldi. Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre 

“Savaşçı” kadrosuna yeni katılan Tamer Karadağlı ve dizide Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan Kılıç Timi’nin yeni üyeleri olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik ile Serenay Aktaş; Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan emekli, piyade kıdemli Albay Şevket Şen’den Bordo Bereli eğitimi almaya devam ediyorlar.

tamer-karadagli.jpg

Oyuncular başta mental olmak üzere; baskın ve pusu, arazide gece-gündüz ilerleme ve yaşama, silah tutuş ve atış tekniklerini barındıran eğitimlere tabi tutuluyorlar.

Dizinin ekibi bir süredir Eskişehir’de hazırlıklarını sürdürüyordu. Oyuncuların da eğitimleri yoğun tempoda devam ediyor. Eğitimlerden gelen görüntüler ekibin ne kadar heyecanlı olduğunu da göstermeye yetti.

savasci-dizisi.jpg

"SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERUATTIR" 

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli daha önceki sezonlarda olduğu gibi ön planda olacak. Yeni oyuncular da üniformalarını giydi ve yeni imajları ile şimdiden göz doldurdu.

İşte Savaşı dizisinin 5. sezonundaki kadrosu: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer.”

Yeni bölümleri ile yakında ekranda yerini alacak olan Savaşçı dizisinin sloganı da şöyle:

“Söz Konusu Vatansa, Gerisi Teferruattır!”