Fransa neden ABD’den önce Libya’ya daldı?

Libya saldırısında,Türkiye’nin içindeki  “Haçlı işbirlikçilerinin” üzerine yansıyan ışık da vardır!..
Kerameti kendinden menkul bir takım  “ulema” (!) Haçlı işgalini aklıyorlar!
 “Libya petrolü zaten ABD’nin, AB’nin niye petrol işgali olsun..Harekat halklı özgürleştirmekle ilgili!!” diyebiliyorlar..
Külliyen yalan.. Libya petrolü yabancılara ait değil.. Diktatör Kaddafi kuyuların tadını almış, Libya petrolünü ABD-AB’ye sadece koklatıyordu..
Kavganın sebebi bu..
Kaddafi’nin Avrupa’dan 35 milyar dolar alacağı olduğundan söz ediliyor..
Sarko’ya verdiği “seçim parası var” deniliyor..Bizim akademisyen ünvanlı işbirlikçi bazı cibiliyetsizler “Sadece özgürleştürmeye gidiyorlar!!” diyorlar.
Libya saldırganlarının kendi aralarında bir  “it dalaşı” vardır..
Fransız zamparası,apar topar Libya’ya dalıverince, ABD ile İngiltere “ağır ol da molla desinler” diye kazık fren yaptılar..
Dünyanın yasal eşkıyabaşları,kendi aralarında ganimet savaşındalar ama Libya’nın üzerine de bomba yağıp duruyor.. B.M kılıfı ile..
Peki bu “İt dalaşı”nın sebebi ne?..
Basit.. Irak istilası sırasında ABD ve İngiliz petrol ortaklıkları (Yedi kız kardeş) Fransız ve uydusu öteki çokuluslu petrol devlerine kazık atmışlardı.. Kerkük petrollerine çöken ABD-İngiliz şirketleri Fransız’ın ELF’ini Total’ini çırak çıkarmışlardı..(ABD’nin Irak’ta işi kısa sürede bağlamayıp katliamlarla kargaşaya körüklemesi bundandır!! Irak sakinleşsin diye bekleyen Fransız Japon, Çin petrol şirketlerinin  dikkatini dağıtmak için kargaşa körüklenmiştir) “ABD ve İngilizlerin dışındaki” petrolcüler Irak’ta ancak kuyu müteahhidi olmakla yetinmişlerdir..Birbiri ardına Barzani’ye gidip elçilikler açmalarının sebebi orada dışlanmaktan kurtulmak içindir..
Libya işgali,son yirmi yılın ABD-İngiliz projesiydi ve Fransa ile ötekiler bunu biliyorlardı.. Ortalık kızışınca Fransa’nın harekete geçmesi bundan..
Ama ABD-İngiliz ortaklığı, Sarko’nun uyanıklığına geçit vermez elbette..
Nitekim NATO devreye sokuluyor..

***


Libya “özgürleştiriliyor!!” “Özgürleştirme” kadrosu aynı!.. Göğüslerinde “Haç”  bulunan vampirler..
ABD ve İngiltere, Fransa..
Bu kadroya gönüllü katılan Norveç’e dikkat ediniz.. K.Irak’ın gizli kralı Norveç.. Türkiye’ye her türlü “Kürtçü” melaneti servis eden, PKK teorisyeni Norveç.. Petrol şirketlerinin merkez üssü Norveç!..
Diktatör Kaddafi’yi, oradaki petrol kuyularını Libya halkından uzak tutsun diye kendi ülkesine “diktatör” kılan Haçlı-petrol, daha çok sömürebilmek için kendi adamına saldırıyor.. Bunun için de Libya halkının üzerine ateş yağdırıyor..
Türkiye’de su başlarını tutmuş Haçlı işbirlikçisi alçaklar da, bu katliama selam
duruyor!..
İşte konumuz bu!..

***


Malum gazetelerin manşetlerine dikkat ediniz.. Foto montaj abartılarla, Haçlı dehşetini yansıtan “Batı’ya kafa tutanın sonu budur” çağrışımını amaçlayan görüntüler..  “Kaddafi hak etti” başlıkları ile Haçlı-petrol işgalini haklı gösteren dayatmalar..
İşin içine petro-dolar girince, alçaklıkta sınır yoktur!.. Haçlı ordusu, “Kaddafi dümeniyle” Libya petrolüne işgali sunmak için Arap Birliği’ni kendisine suç ortağı
edebilmiştir.. Ama arz ettiğim gibi bizi ilgilendiren Türkiye’nin içinde köşe başları tutturulmuş işbirlikçi alçaklar..Bunlar Haçlı işgaline tempo tutuyorlar.. Türk halkına “işgalin petrolle ilgisi yok,Libya halkına yardıma gidiliyor!..” diye nağme yapıp efendilerinin çanağını yalıyorlar.

Yazarın Diğer Yazıları