Fransız gazeteci Romain Canuti'den Galatasaray maçı öncesi küstah paylaşım

Fransız gazeteci Romain Canuti'den Galatasaray maçı öncesi küstah paylaşım
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki beşinci maçında Marsilya'yı konuk etmeye hazırlanırken kritik karşılaşma öncesi Fransız gazeteciden küstah bir paylaşım geldi.

Tepki yağınca silmek zorunda kaldı

Sputnik''te yer alan habere göre; Fransız gazeteci Romain Canuti, UEFA Avrupa Ligi''nde bu akşam oynanacak Galatasaray-Marsilya maçı öncesinde skandal bir paylaşımda bulundu.

Teknik direktörlerin düzenlediği basın toplantısı sonrasında Galatasaray''ın sembolü olan aslanla poz veren Romain Canuti, sosyal medya hesabından ‘Aslanı evcilleştirdim’ paylaşımını yaptı.

PAYLAŞIMI SİLİP ÖZÜR DİLEDİ

Romain Canuti, gördüğü tepkinin ardından paylaşımını sildi ve özür diledi. Fransız gazeteci, "Dün akşamki basın toplantısından önce, şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştığımı üzülerek fark ettim. Bu sebepten dolayı kırdığım ve üzdüğüm tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY''DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt da gazetecinin bu paylaşımının üstüne, "Misafirimiz özür dilemiştir. Taraftarımızdan ricamız akşamki maçın hiçbir şekilde gölgelenmemesidir" dedi.