Fuat Oktay: Bu kampanya ihtiyaç yüzünden yapılmadı

Fuat Oktay: Bu kampanya ihtiyaç yüzünden yapılmadı
TRT'nin canlı yayınına telefon ile bağlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek verirken "Bu kampanya, herhangi bir şeye ihtiyacımız olduğundan dolayı yapılan bir kampanya değil" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, korona virüs salgını nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına ilişkin "Bu kampanya, herhangi bir şeye ihtiyacımız olduğundan dolayı yapılan bir kampanya değil. Bunu görmemiz gerekiyor. Bu kampanya, bir ve beraber olduğumuzu yani 100 yıl önce, 500 yıl önce ne isek, 10 yıl önce, bir ay önce ne isek şu anda da aynı şekilde her türlü şartta bir ve beraber olduğumuzu ve dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermesi açısından son derece önemli." ifadelerini kullandı.

TRT'nin canlı yayınına telefonla bağlanan Oktay, sözlerine şöyle devam etti:

"Çin'de başlar başlamaz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her türlü tedbiri almaya başladık ve hiçbir paniğe yer vermeden şu anda dahil gereken tüm tedbirleri aldık. Şu anda yaptığımız olay da aslında aldığımız tedbirlere ilave olarak bir ve beraberliğimizi, dayanışmamızı gösteren bir semboldür."