Futbol dünyası gözünü buraya dikti. Nihat Özdemir bir yılda bu açıklamaları yaptı

Futbol dünyası gözünü buraya dikti. Nihat Özdemir bir yılda bu açıklamaları yaptı
Gazeteci Hüseyin Özkök, sosyal medya hesabından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in seyircili maç oynanmasına ilişkin açıklamaları ile ilgili çarpıcı paylaşımlarda bulundu.

Korona virüs salgınının en fazla etkilenen alanların başında da futbol geldi. Salgın nedeniyle futbol ekonomisi ağır bir darbe aldı. Taraftarlar ve futbolcular, sabırsızlıkla yeniden bir araya geleceği tarihi beklerken, bu konuda gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi. Ancak federasyondan konu ile ilgili net bir karar henüz yok.

Gazeteci Hüseyin Özkök de sosyal medya hesabından TFF Başkanı Nihat Özdemir’in futbolda seyirci açıklamaları ile ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Özkök’ün paylaşımları şu şekilde:

Nihat Özdemir'in seyircili maç açıklamaları yeni yılda da devam ediyor. Mayıs 2020: Maçlarımızı tahminen seyircili oynayacağız. Haziran 2020: Son 3 hafta seyircili oynanabilir. Ağustos 2020: 1 Ekim'den itibaren tüm maçları yüzde 30 kapasiteyle seyircili oynatmak istiyoruz.

Ekim 2020: Özdemir, statlardaki seyirci sayısının kademeli olarak artırılacağını belirtti Kasım 2020: Tribünlerimizi de yüzde 10-20 veya 30 kapasiteyle açmak istiyoruz" 31 Aralık 2020: İnşallah önümüzdeki aylarda bu (seyirci) özlemimiz sona erecek.

Ve 1 Ocak 2021: Ana hedefimiz mart sonu itibarıyla seyirciyle devam etmek. Yorumunu sizlere bırakıyorum.
 

huseyin-ozkok.jpg